Woonruimte voor zelfstandige ouderen

"De Ulenpas " beschikt over :

  • 26 appartementen voor 2 personen, (bruto opp. ± 73 m2)
  • 26 appartementen voor 1 personen, (bruto opp. ± 53 m2)
  • 182 appartementen voor 1 of 2 personen (bruto opp .± 63 m2)

Alle appartementen zijn bereikbaar met de lift.

Indeling van het appartement.

Het appartement bestaat uit een hal, woonkamer, slaapkamer of slaapgedeelte, inpandige berging, keuken en badkamer. Ieder appartement beschikt over een privé-balkon.

Keuken. De keuken is voorzien van een keukenblok met een blad van Duropal, ingebouwde r.v.s. spoelbak met afdruipgedeelte, 4 pits-kookplaat, oven en een hoge servieskast. De keuken is d.m.v. een scheidingswandje afgescheiden van de woonkamer. Tegen betaling kan de keukeninventaris aangevuld worden met bovenkastjes, onderkastjes of een extra servieskast.

Badkamer. De badkamer is ingericht met een wastafel, een douche en een verhoogd toilet en biedt aansluitmogelijkheden voor een wasmachine en een droger.

Balkon. Alle appartementen hebben een ruim balkon voorzien van privacy -schermen en zonwering.

Verwarming. De appartementen zijn aangesloten op een collectieve c.v.- installatie. De centrale verwarming in het appartement is te regelen via een thermostatische radiatorkraan.

Warmwatervoorziening. De appartementen zijn aangesloten op het centrale warm-tapwatersysteem. Het warme water wordt opgewarmd d.m.v. luchtwarmtepompentechniek.

Ventilatiesysteem. De appartementen zijn voorzien van raamventilatieroosters voor natuurlijke ventilatie. De keuken en badkamer worden mechanisch geventileerd d.m.v. een centraal afzuigsysteem.

 

 Klik op de plattegronden van de 3 verschillende typen appartementen om ze te bekijken.

 

1 persoonswoning 1 of 2 persoons woning 2 persoons woning